Yer Gök Aşk 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)

Yer Gök Aşk 85. bölümü ile 18 Haziran pazartesi akşamı sezon finaline giriyor. İşte Yer Gök Aşk 85. bölüm fragmanı ve özeti.

Yer Gök Aşk 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)
Yer Gök Aşk, aşkları, sırları, sürprizleriyle Sezon Finalinde yine nefesler kesecek… Hamiyet kabul etmek istemese de Havva Yusuf 'un bebeğini taşımakta, Hamiyet verdiği savaşı kaybetmek üzeredir.

Mehmet, Bade 'nin Yusuf 'a böbreğini vermediğini öğrenir. Bade artık tükenmiştir; Mehmet 'e susması için yalvarır. Mehmet susacaktır ama tek şartı Bade 'nin onunla kaçmasıdır. Yusuf, Havva ve Küçük Yılmaz 'ın düğün yapacağını öğrenince deliye döner.

Üstelik düğün, Hancıoğlu çiftlikte olacaktır. Hamiyet düğüne gelmeyi mecbur kabul etmiş, Yılmaz köşeye sıkışmıştır. Havva zaferin tadını çıkarır. Bade bütün çabasına rağmen yenilginin eşiğindedir. Yusuf boşanma davası da açmıştır. Bade 'nin artık Havva 'nın varlığına tahammülü kalmamıştır. Mehmet, Bade 'yi kazanamayacağının farkında, delirmek üzeredir. Pelinse, Mehmet 'in Bade 'yle yaşadığı her şeyi öğrenir.

Hancıoğlu ailesinin de bunu öğrenmesinin vakti gelmiştir. Düğün günü, Havva 'yı gelinliği içinde gören Yusuf aşkına yenik düşer ve Havva 'ya geri dönmesi için yalvarır. Bade bütün bunları duyar. Artık bu oyuna son verme vakti gelmiştir. Bade, Yusuf 'u kaybetmenin verdiği acıyla çiftliğe, düğüne gider. Yusuf 'un orada olduğunun farkında bile değildir. Nikâh başlamak üzeredir; kimse ne olduğunu anlamadan, alevler düğünü sarmıştır bile…