Sultan 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sultan'ın dükkanı mühürleniyor)

39. Altın Kelebek ödül töreni nedeniyle 11 Haziran pazartesi günü yayınlanmayan Kanal D'nin yeni dizisi Sultan 3. Bölümüyle 18 Haziran Pazartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Sultan 3. Bölüm fragmanı ve özeti...

Sultan 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sultan'ın dükkanı mühürleniyor)
Sultan 3. Bölüm Fragmanı ve özeti

Zabıta, Sultan'ın dükkanına mühür vuruyor

Zabıtalar, ruhsatı olmadığı için Sultan ile Pınar’ın dükkanını açılış günü mühürlüyor. Sultan’ın dükkanına zabıtalar gelir. Dükkanın eksikleri vardır, ayrıca ruhsatı olmadığı ortaya çıkar. Dükkanın kapısına, açılışını yaptıkları gün mühür vurulur. Bu olay, Sultan’la Pınar’ın umutlarını yitirmesine yetmeyecektir. Fakat Sultan’ı asıl, Ayşe’nin sözleri, suçlamaları yıkar.

Ayşe, Sultan’a inat, François’ya sünnet düğünü yapmaya karar verir. Sultan’la Pınar morallerini tazeleyip, bir yandan dükkanlarını tekrar açmaya, bir yandan da otel odalarını eve benzetmeye çalışırlar. Dicle ile Diyar da ellerinde kollarında ne varsa çıkarıp, destek için Sultan’a yollarlar. Bu arada Melda’nın varlığını öğrenen Pınar, karşı koymaya çalışsa da Yılmaz’ı her görüşünde kalbinin çarpmasını engelleyemez.

Sultan dükkana gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. İçine sindiremeyeceği bir sürpriz… Ve ortalığı kırar döker. Sürprizin sahibi de ona katılır. Sünnet düğünü günü gelmiş çatmıştır. Sultan dükkanında kırık dökük, yalnız ve kaderine kahreder halde otururken, bir ziyaretçisi gelir.


Sultan dizisinin 2. bölüm özeti:

Sultan'ı dükkanlarının açılış heyecanı sarıyor
Sultan ve Pınar için, Aziz 'in tüm karşı çıkmalarına ve gözdağlarına rağmen dükkanlarının açılışını yapacakları gün gelip çatıyor.

Sultan, ailelerin kendisini arayışı sürerken, birden handa ortaya çıkmıştır. Ailelerin şaşkın bakışları altında, yeni tuttukları dükkanlarına girerler. Duruma gecikmeli olarak vakıf olan Aziz, dakka bir gol bir misali, dükkanın camlarını indirir.

Sultan ve Pınar, ev aramaya başlarlar. Ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Aziz de morallerini bozmaya devam etmektedir. Pınar 'ın yolunu keserek, ufak yollu bir gözdağı verir. Kerim 'in, alıştığı düzenin bozulmasından ve anne saydığı Sultan 'ın evden gidişinden sorumlu tuttuğu Şeyhmus ve François 'ya öfkesi sürmektedir.

İyice hırçınlaştığı bir anda, babasından gördüğü tepki ile evden kaçar. Sultan 'ın gidişi herkesin hayatında yeni bir sayfa açmıştır.;

Kerim annesi yerine koyduğu Sultan 'ı kaybetmenin telaşındadır. Yılmaz, ablasına yardım eli uzatır ama, Sultan kabul etmez. Pınar geldiği gün içine düştüğü, hazır olmadığı hayatı yaşarken, bir yandan da sorgulamaktadır.

Evin gelini Dicle 'yle evlat edinilen kızı Diyar, Sultan için endişelenseler de, onlar için bir umut olmuştur Sultan. Manevi desteklerini esirgemezler, tabii ki Ayşe 'den gizli. Bilal kumarda bu sefer büyük para kaybeder. Borcu birikmiştir.

Kendi dükkanın kasasından gizlice yüklü bir para alır. Sultan ve Pınar için nihayet, dükkanlarının açılışını yapacakları gün gelir.