Adını Feriha Koydum 65. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show Tv'nin sevilen dizilerinden olan Adını Feriha Koydum 65. Bölümü 15 Haziran Cuma akşamı Show Tv'de. İşte Adını Feriha Koydum 65. bölüm fragmanı ve özeti...

Adını Feriha Koydum 65. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Adını Feriha Koydum 65. Bölüm özeti

EMİR VE FERİHA ÜÇ YIL SONRA KARŞI KARŞIYA...

Emir ve Feriha'nın yollarını ayırmalarının üzerinden geçen üç yıl, aldıkları ağır yaralarla yaşamayı öğrenen gençlerin hayatında çok şeyi değiştirmiştir.

Levent'le birlikte Amerika'ya giden Feriha, bambaşka bir kadın olarak Türkiye'ye dönerken Emir ise Ece ile nişan hazırlığı içindedir.

Aradan geçen zaman herkesi değiştirmiş, dostlukları da düşmanlıkları da farklı yerlere taşımıştır. Türkiye'ye bir amaçla dönen Feriha, harekete geçmek için en uygun zamanı seçmiştir. Yıllar sonra karşı karşıya gelmek Emir ve Feriha'nın öfke ve hayal kırıklıklarıyla küllendirmeye çalıştıkları aşklarını yeniden alevlendirecek mi? Yoksa onları aşk kadar güçlü bir düşmanlığın eşiğine mi getirecek?

Adını Feriha Koydum 64. Bölüm özeti

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR...

Feriha, Yavuz'la yaptığı konuşmanın etkisinden sıyrılmaya çalışırken Ünal'ın Emir'e kurulan tuzakta payı olduğunu öğrenmesiyle, Emir'in yanında olur. Hande'nin tehdidi ile paniğe kapılan Sanem ise, kendini garantiye almak için gerekli adımları atmaya başlar. Apartmandan taşınma kararı mahkemesi için gün sayan Cansu'yu yıkar. Ünal, Sanem'in yönlendirmesi ise Emir'e Hills'le ilgili büyük bir teklif götürür. Emir, Ünal'ın teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Ünal, Emir'i yumuşatmak için Feriha'dan yardım istemek zorunda kalınca, Emir'in Ünal'ın teklifini reddetmesi Feriha ile Emir arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşler. Emir, Night'ı ayağa kaldırmak için yeni bir parti organize ederken Feriha, onun işle ilgili hırslarından tedirgindir. Yavuz'un ikinci ziyareti ise Feriha için öncekinden ağır olur. Feriha ve Emir arasında Yavuz yüzünden patlayan tartışma büyük bir soruyu da beraberinde getirecektir.