Yer Gök Aşk 80. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Pazartesi akşamlarının sevilerek izlenen dizisi Yer Gök Aşk 80. Bölümüyle 14 Mayıs akşamı FOX TV ekranlarında yayınlandı. İşte Yer Gök Aşk 80. Bölüm özeti ve fragmanı...

Yer Gök Aşk 80. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Yer Gök Aşk dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Yusuf, Havva’nın Küçük Yılmaz’la evlendiğini öğrenir ve şoke olur. Havva ise attığı adımdan dönmek niyetinde değildir. Cüneyt canına kıymıştır. Havva vicdan azabıyla yıkılmıştır; onu yine Küçük Yılmaz ayağa kaldırır.

Münevver Celal’den ayrılır. Ailesi ve aşkı arasında kalan Celal, çok önemli bir karar vermek zorunda kalacaktır. Yusuf, mide kanaması geçirir ve kaza yapar. Yusuf’un Havva’nın peşinde olduğunu bilmesine rağmen Bade, kocasından vazgeçmemeye kararlıdır.

Mehmet Bade’ye olan aşkıyla yanarken, Bade’nin taşıdığı bebek tek umudur; Bade’siz bir hayat düşünemeyecek kadar da gözü dönmüştür artık. Yusuf, Küçük Yılmaz’dan derhal Havva’yı boşamasını ister. Ancak Yılmaz kabul etmez.

Yusuf için Havva’yla olan aşkına bir nokta koymanın vakti gelmiştir. Havva’ya kalbini kapatan Yusuf, Bade’yle sıfırdan bir başlangıç yapmaya kararlıdır. Ne var ki, konağın kapısının çalınmasıyla, bütün dengeler yine altüst olacaktır.