Alemin Kıralı 33. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların komedi dizisi Alemin Kralı 33. Bölümüyle 10 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 33. Bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 33. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisinin bu haftaki bölüm özeti: bölüm özeti:

Beşer, tarla satan nenesinin gönderdiği dövizleri bozdurmak üzere Aslan'la birlikte döviz bürosuna gider. Tam bu sırada içeri azılı bir suçlu olan Sayko Doğan, girer. Beşer'in attığı yumrukla yere düşen soyguncunun silahı Aslan'ın eline geçer.

Aslan'ın tesadüf eseri yakaladığı Sayko Doğan, otuz iki ayrı suçtan aranan bir suçlu olunca Aslan bir anda kahraman olur. Bu arada uçakta Katil Doğanlar filmindeki gibi iki suçlu çiftle tanışan ve onların aşkından etkilenen Jülide, Sayko Doğan'a platonik bir aşkla bağlanır. Jülide, Sayko Doğan'a bir aşk mektubu yazar. Jülide'den çok hoşlanan Sayko Doğan hapisten kaçınca, Aslan başta olmak üzere tüm aileyi bir korku sarar.

Dükkana maliyecilerin geleceğini öğrenen Kubat, hiçbir belgesi tam olmadığı için büyük panik yapar. Maliyecilerin kılık değiştirerek geleceğini düşünen Kubat, dükkana gelen her müşteriden şüphelenmeye başlar.

Kubat'tan dayak yiyen Nihale, gözündeki morlukları kapatmak için eczaneye gider. Nihale'yi tanıyan eczaneci ve orada bulunan ilaç mümessili, onun bu durumuna üzülüp Kubat'tan hesap sorarlar. Kubat, gelenlerin maliyeden olduğunu düşünüp, korkudan Nihale'ye iyi davranmaya başlar.