Lale Devri 73. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Lale Devri 73. Bölümüyle 11 Fox Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Lale Devri 73. Bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 73. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Lale Devri dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Çınar, Yeşim’le evlenme fikrinden hoşlanmaz. Ancak Necip, Yeşim’in çocuklara iyi bir anne olacağı konusunda ısrarcıdır. Planının son aşamasına gelen Necip, Çınar’ı ikna edebilecek midir? Zümrüt ve Necip resmen boşanırlar!

Bu haberi avukatı sıkıştırıp öğrenen İkbal, bir kutlama yapmaya karar verir. Ancak İkbal, Necip’in çevirdiği oyunu öğrendiğini bilmemektedir! Çınar ziyarete gelince Yeşim, Sıtkı’yı evden uzak tutmak için harekete geçer. Ancak Sıtkı’nın canına tak etmiştir!

Çınar’la yüzleşmek için eve doğru yola çıkar! Nermin ve Ahmet, Toprak’la ilgili söylentilerin zamanla unutulacağını düşünürler. Ancak Ahmet, dedikoduların ayyuka çıktığını büyük bir kavgayla öğrenecektir!

Toprak’ın çok üzüleceğini bilen Ahmet ve Nermin bir karar alırlar! Çınar Toprak’ı görmeye gider! Ancak alacağı bir haber aklını karıştıracaktır. Çınar’ın, hala aşık olduğu Toprak’la, çocuklarıyla bir aile olacağı Yeşim arasında bir seçim yapmasının vakti gelmiştir!