Muhteşem Yüzyıl 63. Bölüm Fragmanı Ve 62. Bölüm Özeti

Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl 63. Bölümüyle 6 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali ile ekranlarda olcak. İşte Muhteşem Yüzyıl 63. Bölüm özeti ve fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl 63. Bölüm Fragmanı Ve 62. Bölüm Özeti
Muhteşem Yüzyıl 63. Bölüm

Hürrem Sultan iktidara yürüyor.

Nigar, Hatice Sultan’a İbrahim’le yaşadıklarını itiraf edecek mi? Sultan Süleyman, sancağa uğurlamaya hazırlandığı Şehzade Mustafa’ya nasıl bir ders verecek? Hatice, Hürrem’in sürpriz tanığına inanacak mı? Mahidevran, Gülfem’in kendisinden hesap sormasına müsaade edecek mi?.. Muhteşem Yüzyıl birçok sorunun yanıt bulacağı sezon finali ile bu akşam Star’da.

Hatice Sultan kaçmak üzereyken Nigar’ı yakalar. Hatice, İbrahim ile aralarında neler yaşandığını sorar. Nigar, İbrahim’le ilişkisini reddeder. Karnındaki bebeğin Nasuh Efendi’den olduğunu söyler. Hatice neye inanacağını bilemez, Hürrem’le yüzleşmeye karar verir.

Sultan Süleyman sancağa gitmeye hazırlanan Şehzade Mustafa’ya ağır bir ders verir. Şehzade Mustafa görkemli bir veda ile sancağa uğurlanır. İbrahim sert bir çatışmanın ardından Efendi Hazretlerine ulaşır. Fakat karşısında hiç ummadığı birini bulacaktır.

Hatice, Hürrem’den duyduklarına inanmak istemez. Ancak Hürrem’in sürpriz tanığı Hatice’nin kafasını allak bullak eder. Hatice Sultan sonunda İbrahim’e gerçekleri sormaya karar verir.

Mahidevran’ın borçları bir hayli kabarmıştır. Hürrem bu sorunu kullanmaktan çekinmez. Gülfem’in olan bitenden haberdar olmasını sağlar. Gülfem, Mahidevran’dan bu durumu bir an evvel düzeltmesini ister. Mahidevran, Gülfem’in söylediklerinden rahatsız olur.

Yayın Günü: 6 Haziran Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 /SEZON FİNALİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinin en son yayınlanan 62. bölümünde neler olmuştu

Saray Yasta!

Valide Sultan saraya veda ediyor. Topkapı Sarayı 'nın üzerinde keder bulutları esiyor.Mahidevran haremin idaresini tamamen ele geçirecek mi? Hürrem Mahidevran 'ın yükselişine engel olabilecek mi? Daye, Valide Sultan 'a karşı duyduğu vicdan azabının üstesinden gelebilecek mi? Hatice Sultan, İbrahim 'in yasak aşkını öğrenecek mi?

Valide Sultan 'ın vefatı bütün imparatorluğun yas havasına bürünmesine neden olur. Tüm hanedan karalara bürünür. Valide Sultan ihtişamlı bir törenle saraya veda eder. Sultan Süleyman 'ın kederinin dağılması ise sanıldığı kadar kolay olmaz.

Valide Sultan 'ın ardından haremin idaresi iyiden iyiye Mahidevran 'a kalır... Mahidevran gözünü Valide Sultan 'ın dairesine kadar diker. Ancak Hürrem 'in eline verdiği kozun farkında değildir...

Valide Sultan 'ın vefatına üzülenlerin başında Daye gelir. Daye, Valide Sultan 'ın ölümün ardından haremde kalmak istemez. Sarayın dışında kendisine yeni bir hayat kurmaya çabalar. Lakin çektiği vicdan azabı Daye 'nin peşini bırakmaz...

Nigar, Gülşah 'ın göz hapsinde yaşamaktadır. Ama bulduğu ilk fırsatta kaçmayı başarır. Hatice, Valide Sultan 'ın vefatı üzerine ayrıldığı sarayına döner. Hürrem vakit kaybetmeden onu ziyaret etmek ister. Hatice 'nin hayatı bulduğu bir mektupla altüst olur.

Figani hakkında verilecek hükmün gecikmesi sıkıntı yaratır. İskender Çelebi 'nin konuşmaları etkili olur. Sultan Süleyman İbrahim 'den kararın bir an evvel verilmesini ister. İbrahim ise Figani 'nin, Efendi Hazretleri 'ne ulaşmak için elindeki tek şans olduğunun farkındadır. Figani 'nin sorgusu ile bizzat alakadar olur.