Alemin Kıralı 36. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların komedi dizilerinden olan Alemin Kralı 36. Bölümüyle 31 Mayısa Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 36. Bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 36. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisinin 36. bölüm özeti:

Kulak çınlaması şikayetiyle hastaneye giden Aslan, görevlinin unutması üzerine tomografi odasında uzun süre kalır. Aldığı aşırı radyasyonun etkisiyle hafiften parlamaya başlayan Aslan, diğer taraftan her yerde Asalet hanımı görmeye başlar.

Aslan, durumunu Mehveş'e anlattığı sırada konuşmalara kulak misafiri olan Asalet, bu fırsatı kaçırmayarak Büyükada'ya iki günlüğüne tatile gitmeye karar verir.

Jülide, Beşer'in nenesinin ihbarı üzerine kırmızı ışıkta geçme, yere çöp atma, devlet malına zarar vermek gibi suçlardan hakim karşısına çıkar. Hakimden kamu görevi cezası alan Jülide, on gün boyunca huzur evinde çalışacaktır.

Huzurevinin temizliğinden, düzeninden ve huzurundan sorumlu olan Jülide, burayı fazla sessiz ve sakin bulunca düzenlediği eğlenceli aktivitelerle huzurevini kendisi gibi çılgın bir yer haline getirir.

Kubat'tan kurtulmak isteyen Nihale, son çare olarak iltica etmeye karar verir. İnsan kaçakçıları ile sahilde buluşan Nihale, şiddete maruz kalmış diğer kadınlarla birlikte Yunanistan'a kaçacaktır.

Botu Kubat'tan alan insan tacirleri botu teslim etmek için sahile gelen Kubat'ı da kürek çekmesi için silah zoruyla bota bindirirler. Kubat'ın sattığı Çin malı bot her tarafından hava kaçırmaya başlayınca işler fena halde karışır.