Öyle Bir Geçer Zaman Ki 76. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki 76. Bölümüyle 29 Mayıs Salı akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki 76. Bölüm özeti ve fragmanı...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 76. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 76. bölüm özeti:

Soner ile Aylin, ikinci kez nikah masasına oturmak için düğün hazırlıkları yapıyor.

Ali Kaptan, Cemile 'yi kurtarmayı başarır ancak, yaşanan arbede sırasında vurulur. Kan kaybeden Ali Kaptan, zamanında hastaneye yetiştirilemez ise ölecektir. Son isteği ise, yaptıkları için Cemile 'nin onu affetmesidir.

Cemile, bir şekilde Ali Kaptan 'ı hastaneye getirir. Ancak sağlığı ile ilgili bilgi alamaz. Durumu haber alan Akarsu Ailesi ise hep birlikte soluğu hastanede alır. Kenan 'ın kapısına ise polisler dayanır.

Duydukları Kenan için büyük sürpriz olur. Köşeye sıkışan Kenan, duruşmada hisselerin tamamını ele geçirmek için her yolu dener. Fakat Selma hakkını sonuna kadar savunur.

Carolin, Mustafa 'yı almaya gelir. Ali ile yaptığı anlaşmadan habersiz olan Hasefe Hanım, Mustafa 'yı vermek istemez ve ona engel olur.

Soner ile Aylin düğün hazırlıkları yaparlar. Soner 'in Aylin 'e düğünün yapılacağı yer ve oturacakları ev ile ilgili büyük bir sürprizi vardır.

Kenan ise Cemile 'nin yerini Ali 'ye kimin söylediğinin peşine düşer.