Mhp Lideri Bahçeli'den Park ve Tesis Açılışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi'nin yaptığı Tuğra Parkı ve Atakent Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Tuğra Parkı ve Atakent Sosyal Tesisleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı törenle açıldı. Açılışta kurban kesilerek, dualar okundu. MHP lideri Bahçeli, MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile birlikte tesisleri hizmete açarken, açılış sonrasında ise parkta bir süre gezerek ağaç dikti. Ağaç dikiminin ardından yanındakilerle bir süre sohbet eden Bahçeli, daha sonra Atakent Sosyal Tesisleri’ne geçti. Burada da kurban kesildi ve dua okundu. Açılışı yapan Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra ise Atakent Sosyal Tesislerindeki Konferans Salonu'na geçti.

Konferans salonunda bir konuşma yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un nüfus bakımından büyümeye devam ettiğini belirterek, nüfuslarının 1990'lı yıllarda 35 bin iken, bugün 500 bine ulaştığını kaydetti.

Demirel, Etimesgut’un nüfusunun 5-10 yıl içinde 750-800 bin civarında olacağını, konuyla ilgili olarak çok ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Daha sonra açılışı yapılan tesisin özelliklerinden bahseden Demirel, ''Yaklaşık 3 bin metrekare arsa üzerine kurulu bir salondan oluşuyor ve bu binamızın içerisinde kreşimiz, aynı zamanda da bir etüt merkezimiz vardır. Bölgemizdeki tüm kadın ve erkeklere hizmet edecek, spor salonları, özellikle hanımefendiler için aerobik, fitness salonları mevcuttur. Yine tesisimizde hanım evleri mevcuttur. Bu evlerde el emeği, göz nuru diye hitap edebileceğimiz, bölgemizin yöresel yemekleri en iyi şekilde hazırlanıp, hijyenik ortamda vatandaşımıza sunulmaktadır'' diye konuştu.

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'ni (ETİSEM), Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte protokol imzalayarak kurduklarını söyleyen Demirel, bu merkezde birçok alanda meslek edindirme kurslarının açılacağını belirtti.

Başkan Demirel, konuşmasında gelecekteki projelerinden de bahsetti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Etimesgut Belediyesi Başkanı Demirel'in tanıtımından sonra ise Atakent Sosyal Tesisleri’nde gezmeye devam etti .
Kaynak: İHA