Bahçeli, Etimesgut'ta Park ve Sosyal Tesis Açılışı Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan park ve sosyal tesisin açılışını yaptı.

Etimesgut Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği Tuğra Park ve Atakent Sosyal Tesisleri, Devlet Bahçeli tarafından açıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve beraberindeki partililerle ilk önce Tuğra Parkı’na ardından da Atakent Sosyal Tesisleri’ne gelen Bahçeli, kendisini karşılayan vatandaşlarla selamlaştıktan sonra açılışlara geçti. Her iki açılışta da kurban kesildikten sonra açılış kurdelesini kesen Bahçeli, parkta ve sosyal tesisi bir süre gezdi. Parkın içerisinde dikimi süren iki fidana toprak atmayı da ihmal etmeyen Bahçeli, daha sonra kendisine ikram edilen çay ve yiyeceklerden tattı. Özellikle partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bahçeli, açılışı yapılan sosyal tesis hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Enver Demirel, tesisler ve diğer projeler hakkında değerlendirmelerde bulunurken, çok amaçlı yapılan tesisin çok amaçlı kullanılacağını belirtti.

İlçelerinin nüfusunun hızla arttığını ifade eden Demirel, yapımı sürmekte olan projelere desteklerinden dolayı Bahçeli’ye teşekkür etti.Açılışını yaptığı park ve tesislerde inceleme yapan Bahçeli, beraberindeki partililerle birlikte ilçeden ayrıldı. Açılışlar kapsamında akşam saatlerinde türkücü Zara da bir halk konseri verecek.