AK Partı Erzurum Kadın Kolları Ankara Yolcusu

AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyeleri 26 Mayıs 2012 tarihinde Ankara'da yapılacak AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez, kongresine katılacak.

AK Partı Erzurum Kadın Kolları Ankara Yolcusu
AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir, Ankara da yapılan genel kurula Erzurum teşkilatının yoğun bir katılım gerçekleştireceğini ifade etti.

Genel kurul toplantısına hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Demir, ''Hiçbir partide kadın teşkilatlarına bu kadar önem verilmiyor. Kadına en fazla değer veren siyasi parti olarak Erzurum da önemli bir yoğunlukla kongremize katılacağız. Tüm hanımları kongremize bekliyoruz, isteyen hanımlar partimize ulaşarak, kongremize katılabilirler. 25 Mayıs Cuma günü ekip halinde Ankara'ya gideceğiz'' dedi.

KADIN HAKLARI İVME KAZANDI

AK Parti hükümeti döneminde kadın haklarının büyük ivme kazandığını belirten Demir ''Hükümetimiz döneminde kadına verilen haklarda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde siyasette yer alacak kadın sayısı artacaktır. Kadınlarını sorunlarının gündeme gelmesi konusunda önemli bir gayret içerisindeyiz. Genel merkezimizde Erzurum’daki kadınların sorunlarını iletmeye devam ediyoruz. Gelişen toplumların kadına değer vermekle geliştiği gerçeğiyle yoğun çalışmalar içerisindeyiz''' dedi.

Kaynak: İHA