Alemin Kıralı 35. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

ATV ekranlarının komedi dizisi Alemin Kralı 35. Bölümüyle 24 Mayıs Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Alemin Kralı 35. Bölüm özeti ve fragmanı

Alemin Kıralı 35. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisinin 35. Bölüm özeti:

Bir televizyon programı izleyen Asalet, Aslan'a kamera şakası yapmaya karar verir. Asalet'in bu iş için özel olarak tuttuğu birisi Aslan'a, Şanslı Tükan programından geldiğini ve bir dakika içinde bin lira kazanıp kazanmak istemediğini sorar.

Son günlerde maddi sıkıntılar içinde olan Aslan, yarışmayı kabul eder. Aslan'ın soytarı, Beşer'in ise kral kostümleri giydiği yarışmada ikili dükkana gelen müşterileri bu kıyafetlerle, bir dakika süreyle oyaladıkları takdirde bin lira para kazanacaklardır. Onları bir arabanın içine konmuş monitörden izleyen Asalet ise, Beşer'e kulaklıktan komutlar vererek Aslan'a her türlü hokkabazlığı yaptırır.

Kubat'ın dayağından kaçan Nihale kendini tuvalete kitler. Sabaha kadar tuvalette kalarak dayaktan kurtulan Nihale, sonunda Kubat'ın kapıyı kırması üzerine aklına başka bir fikir gelir.

Nihale, içinde iki ay boyunca rahat bir şekilde yaşayabileceği ve her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir panik odası yaptırmaya karar verir. Kubat, yüz tanıma sistemi ile çalışan ve sadece Nihale'nin yüzünü tanımaya programlanmış panik odasının kapısını açabilmek için her türlü yolu dener.

Sonunda zekice bir çözümle kapıyı açmayı başaran Kubat, bu defa Nihale'yle odada kilitli kalır.