Alemin Kıralı 32. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların komedi dizisi Alemin Kralı 32. Bölümüyle 3 Mayıs Perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 32. Bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 32. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Aslan'ın dükkan sahibi maddi sıkıntıları nedeniyle dükkanı satmak zorunda kalır. Mal sahibi dükkanı alması için Aslan'a teklifte bulunur. Para bulmak için hesaplar yapan Aslan'a, Mehveş annesinden borç almasını teklif eder.

Mehveş ve Aslan'ın konuşmalarına kulak misafiri olan Asalet, Aslan tam dükkanı satın alacak parayı bulmuşken dükkanın tapusuyla çıkagelir. Dükkanın yeni sahibi olan Asalet'le, Aslan arasında yeni bir savaş başlar. Asalet, Aslan'ı çıkartıp dükkana yeni bir kiracı bulmaya çalışırken Aslan'da bu zor durumdan kurtulmanın planlarını yapar.

Nihale ve Kubat'ın evlilik yıldönümleridir. Evlilik yıldönümlerini unutan Kubat son günlerde çok unutkan olduğunu söyleyince Nihale bu fırsatı kaçırmaz. Makyajla yüzüne morluklar yapan Nihale, Kubat'ı kendisini, onun dövdüğüne inandırır. Nihale'nin oyununa gelen Kubat, unutkanlığından kurtulmak için her yolu dener.

Kendisini yorgun ve mutsuz hisseden Jülide'ye, Beşer ninesinin her derde deva "Manyak Bal"ından verir. Kendisini son derece enerjik ve zinde hisseden Jülide, yerinde duramaz hale gelir. Uçakta yaptığı esprilerle tüm yolcuları gülme krizine sokan Jülide'ye bir organizatör stand-up yapması için teklifte bulunur.