Doğaseverler İsparta'ya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri'nden Sorumlu Danışmanı Cemil Antalyalı ile bir grup doğasever Isparta'ya geldi.

Doğaseverler İsparta'ya Geldi
Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün organize ettiği program kapsamında doğaseverler 4 gün boyunca Isparta'nın çeşitli yerlerinde doğa yürüyüşleri ile gezilerde bulunacak. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin tanıtımı için büyük önem taşıyan program kapsamında Cumhurbaşkanlığı Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri'nden Sorumlu Danışmanı Cemil Antalyalı ve İstanbul, Ankara ile Antalya'dan gelen 20 kişilik doğaseveri Gökçay'da bulunan Tarih ve Kültür Konağı'nda ağırladı. Başkan Günaydın'ın ev sahipliği yaptığı programa Isparta Valisi Memduh Oğuz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılıç ile birlikte doğaseverler katıldı.

Akdeniz bölgesinin doğa güzellikleri boyutuyla keşfedilmemiş bir değer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanlığı Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri'nden Sorumlu Danışmanı Cemil Antalyalı yaptığı konuşmada, “Hak etmediği değeri bulan o kadar çok coğrafya var ki, bunlar içinde Isparta biraz geri kalmış belki ama şansı da bu olmuş, hiç bozulmamış. Bu vesileyle gezginci arkadaşlarımızla zaman zaman sohbet ederken, Isparta'nın değerlerinden bahsettiğimizde onların da ilgisini çekti. Biz de Isparta'yı gezginciler gurubuyla tanıştırmak istedik. 4 günlük bir program kapsamında Davraz, Eğirdir, Yalvaç, Şarkikaraağaç ve Kovada'ya gideceğiz. Son günde Dedegöl Dağı tırmanışımız olacak. Amacımız bundan sonra burada ağırladığımız, misafir ettiğimiz gezgincilerimizin birer Isparta gönüllüsü olarak bu tanıtımı yapmaları için bir fırsat sağlamak olacak” dedi.

Kaynak: İHA