Lale Devri 74. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Fox ekranlarının fenomen dizisi Lale Devri 74. Bölümüyle 19 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Lale Devri 74. Bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 74. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Lale Devri dizisinin 74. bölüm özeti:

Çınar’ın evlenme teklifiyle Yeşim havalara uçmuştur. Ancak Çınar’ın bu evliliği bir formalite olarak görmesi, Yeşim’in hevesini kursağında bırakacaktır. Ahmet ve Nermin, Toprak’ın mahalledeki dedikoduları duymaması için ellerinden geleni yaparlar. Ancak dedikoduları öğrenen Toprak, Nerminlerin evini terk eder!

Ahmet Toprak’ı bulur ancak onu ikna etmek kolay olmayacaktır. Yeşim telefonlarına çıkmayınca, Sıtkı soluğu yalıda alır. Sıtkı Yeşim’e son ültimatomunu verirken, Çınar da köşeyi dönüp onları görmek üzeredir!

Yeşim’in artık kaçacak yeri kalmamıştır! Bir ay geçer. Yeşim düğüne hazırdır. Toprak’ın da düğünden haberdar olup kıskanması için gazetecilere haber uçurur. Ancak haberi gören Çınar çok öfkelenir!

Yeşim’le yüzleşmesinin vakti gelmiştir! Çınar’ı bir türlü kalbinden söküp atamayan Toprak, onu görmeye karar verir. Tam bu sırada Çınar da Toprak’la konuşmaya gelmiştir. Toprak’la Çınar’ın aşklarının kaderi, bu buluşmada belirlenecektir!