Çiçek: Futbolda Da Bağırsaklarımızı Temizlememiz Lazım

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Futbolun da bağırsaklarının temizlenmesi lazım." dedi.

Çiçek: Futbolda Da Bağırsaklarımızı Temizlememiz Lazım
Gazeteciler Ferda Yıldırım, Metehan Demir ve Mustafa Aslan'ın sorularını yanıtlayan Cemil Çiçek, Türk futbolunu kaosa sürükleyen şike sürecine ilişkin çarpıcı bir yorumda bulunan Çiçek şu sözleri söyledi:

FUTBOLUN BAĞIRSAKLARI TEMİZLENMELİ

Futbolda da şu bağırsaklarımızı temizlememiz lazım. Her alanda bir temizliğe ihtiyaç olduğu ortada ama bu futbolda da bağırsaklarımızı temizlememiz gerekiyor. Hakikaten çok iyi bir noktada olduğumuzu söyleyemem. Bu şikedir falan 1 yıldır çektiğimiz sıkıntılara bakın.

İYİ OYNAYAN KAZANSIN

Aziz Yıldırım'ın tutukluluğuna ilişkin sorularını yanıtlamaktan kaçınan Çiçek, Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak şampiyonluk maçı içinde 'İyi oynayan kazansın ' yorumunu yaptı.

BİZİ UTANDIRACAK DURUMLAR YAŞANMASIN
Şampiyonluk maçında üzücü olayların yaşanmaması gerektiğine dikkat çeken Cemil Çiçek 'Birileri kazanacak hepsi bizim takımımız ama kavga olmasın, küfür olmasın, üzücü şeyler olmasın. Futbol adına bizi üzecek, bizi utandıracak durumlar olmamalıdır. Burada da en büyük sorumluluk yöneticilere düşüyor. ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE