Gaziosmanpaşa'da İlköğretim Öğrencisi Kız Dehşet Saçtı

Gaziosmanpaşa'da 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki kız, kardeşinin kavga ettiği Azeri arkadaşının annesi ve ablasını bıçaklayarak öldürdü.

Gaziosmanpaşa'da İlköğretim Öğrencisi Kız Dehşet Saçtı
Olay dün akşam saatlerinde, Karadeniz Mahallesi Menderes Caddesi 1204 Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, Adnan Menderes İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi T.C., kardeşi V.C.’nin sokakta tartıştığı Azeri uyruklu Efe Hüseyizade ile ablası Aydan’ı tartakladı. İki kardeş daha sonra evlerine giderek durumu anneleri Reyhan Hüseyinzade (45) ile ablaları Günay Hüseyinzade’ye (22) anlattı. Daha sonra anne-kız T.C.’nin evine gitti. Elinde bıçakla kapıyı açan T.C., “Benim evimi nasıl basarsınız?” diyerek Reyhan Hüseyinzade’yi göğüs ve karın bölgesinden bıçakladı. Annesinin bıçaklanması üzerine korkan Günay Hüseyinzade ise kaçmaya çalıştı. Peşinden koştuğu Günay’ı da sırtından bıçaklayan zanlı, daha sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan anne ve kızı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan bir süre sonra katil zanlısı T.C. polise teslim oldu. Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan T.C., daha sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Yakınları ise T.C.’yi adliye önünde bekledi. T.C.’nin gözaltına alınan annesi Tuğba C.’nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor .
Kaynak: İHA