Gölbaşı'nda Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Ankara

Seviye Belirleme ve Lisans Yerleştirme Sınavlarında dereceye giren Gölbaşılı öğrenciler, TÜGİAD'ın katkılarıyla düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Türkiye Genç İşadamları Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, Gölbaşı Kaymakamlığı'nın ''Başarının Yıldızları Ödül Projesi'' kapsamında 2011 yılında LYS ve SBS sınavlarında Gölbaşı'nda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği ifade edildi.

TÜGİAD'ın Ankara Şubesi'nin sponsorluğunda düzenlenen tören Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Törende LYS, MF, TM, TS dallarında Gölbaşı birincisi olan öğrenciler ile SBS'de Gölbaşı birincisi, ikincisi, üçüncüsü olan öğrencilere para ödülü ve plaket verildi.

Birincilerin bin, ikincinin 750 ve üçüncünün 500 lira ile ödüllendirildiği törende, öğretmenlere de çeşitli armağanlar ve plaket verildi.

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı'nın eğitim alanında her yıl daha da ilerlediğini belirterek, ''Öğrencilerimizin aldığı başarılar ailelerini ve öğretmenleri mutlu ettiği kadar bizleri de gururlandırıyor. İnşallah bu başarılarımız ilerleyen yıllarda daha artacak'' ifadelerini kullandı.

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Barış Aydın da Ankara'da eğitim alanında yapılan tüm etkinliklere şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceklerini kaydetti .