Beton Blok Aracın Üstüne Düştü, Sürücünün Burnu Bile Kanamadı

İstanbul Zeytinburnu’nda bir alt geçitte, kaza sonrası üzerine beton duvar düşen otomobil hurdaya döndü.Kazada sürücü Burak Yılmaz yara almadan kurtuldu.

Beton Blok Aracın Üstüne Düştü, Sürücünün Burnu Bile Kanamadı
Olay, Topkapı Altgeçidi’nde Yedikule Sahil Yolu istikametinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Burak Yılmaz yönetimindeki 34 VDF 71 plakalı otomobilin lastiği seyir halindeyken patladı ve araç kaldırıma çarptı. Ne olup bittiğini anlamaya çalışan Yılmaz, otomobilinden indi. Lastiğini değiştirmeye çalışan Yılmaz’ın otomobilinin üzerine üst geçidin kolonlarını gizlemek için kullanılan beton blok düştü. Otomobil, kullanılamaz hale gelirken, Yılmaz yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Burak Yılmaz olayı şöyle anlattı: “Lastiğim patladı. Otomobilime bakmak için araçtan indim. O sırada beton duvar arabanın üzerine düştü. Neye uğradığımı şaşırdım. Ezildim zannettim.” Kaza sonrası beton duvarın düştüğünü ifade eden çevredekiler de alt geçidin inşasında eksik malzeme kullanıldığını iddia etti. Kaza sebebiyle trafik bir süre aksadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı .