AK Parti'de Devir Teslim

Ak Parti'nin Isparta'da 22 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi'nde göreve gelen Nuri Uzaktaş, parti binasında yapılan törenle, Mehmet Uğur Gökgöz'den bayrağı teslim aldı.

AK Parti'de Devir Teslim
Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Av. Osman Zabun, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Aydemir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ın yanı sıra çok sayıda belde belediye başkanı ve partililerin katıldığı devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Nuri Uzaktaş, “Kongre sürecimiz, gücümüz ve enerjimizin yeniden toplandığı nokta olmuştur.Teşkilatlarda nöbet devri vardır. Nöbetler devredilir, devralınır. Tercih konusunda farklı yorumlarda bulunulması siyaset anlayışına terstir” dedi.

İl Başkanlığı görevini Nuri Uzaktaş'a devreden Mehmet Uğur Gökgöz ise, “Bundan sonraki süreçte patimizin çatısı altında, başkanımızın emri bir nefer olarak görev yapmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır, bir görev yarışıdır. 'Halka hizmet, hakka hizmettir' parolasıyla işimiz gücümüz milletimize hizmet etmektir” diye konuştu Uzaktaş, konuşmaların ardından İl Başkanlığı'nı devraldığı Gökgöz'e çiçek ve plaket takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA