Alemin Kıralı 31. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların komedi dizilerinden olan Alemin Kralı 31. Bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 31. Bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 31. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Romantik bir hafta sonu geçirmek için Mehveş'le zayıflama kliniğine gitmeyi kabul eden Aslan burada da Asalet'e yakalanır. Aslan'a rahat yüzü göstermek istemeyen Asalet ve Mehveş'le baş başa kalmak isteyen Aslan, zayıflama kliniğinde aç kalırlar.

Klinikteki ağır koşullara ve açlığa daha fazla dayanamayan Aslan ve Asalet, eve dönmeye karar verirler ama bu defada karşılarına kliniğe girerken imzaladıkları sözleşme çıkar. İkili ya sözleşmede yazan hedeflenen kiloyu verip kurtulacaklar ya da ellişer bin lira tazminat ödeyip serbest kalacaklardır.

Kubat'dan fena halde dayak yiyen Nihale, hastaneye gider. Burada kocasından dayak yemiş, ama son derece mutlu gözüken başka bir kadınla tanışır. Kadının kendisini sigortalattığını ve sigortadan yüklü miktarda paralar aldığını öğrenen Nihale'nin aklına parlak bir fikir gelir.

Kubat'a sağlık sigortası yaptıran Nihale, sigorta parasından da bahsedince Kubat, sigortadan para alabilmek için kendine zarar vermeye başlar.

Uçağa türbülansa giren ve düşmeye başlayan Jülide, bir kez bile olsun evlenmeden ölmemek için uçaktaki yolculara evlenme teklif eder. Jülide'nin evlenme teklifini uçaktaki yolculardan biri kabul eder.

Uçağın pilotu Jülide'nin nikahını kıydıktan sonra, uçağın kontrolünü sağlar ve düşmesini engeller. İstemediği bir evlilik yapan ve boşanmak için her yolu deneyen Jülide'nin imdadına, Beşer yetişir.