Adını Feriha Koydum 58. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Adını Feriha Koydum 58. Bölümüyle 27 Nisan Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Adını Feriha Koydum 58. Bölüm özeti ve fragmanı...

Adını Feriha Koydum 58. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Adını Feriha Koydum dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

EMİR VE FERİHA ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Levent'in apartmana taşınması Emir ve Feriha için büyük şok olur. Levent'in varlığı ile zirveye çıkan sessiz çekişme ile birlikte Emir'in, Feriha'yı şaşkına çeviren uzak tavırları devam eder.

Emir'in Feriha'ya danışmadan aldığı kararlar ise evdeki gerilimi yükseltir. Emir'den gördükleri tepkinin ardından harekete geçmek isteyen Hülya ve Rüya'nın hedefinde ise bir kez daha Feriha vardır. Diğer yanda, Rüya'nın eski sevgilisi Savaş'ı sıkıştırmaya devam eden Hande için işler beklediği gibi gitmez.

Kapıcı dairesi ise Mehmet'in Seher'in sakladığı paraları bulması ile karışırken Emir'den gelen beklenmedik bir adım, kapıcı dairesini bir kez daha sarsar. Yıllar sonra yeniden Emir'in karşısına çıkan Ece'nin ikinci ziyareti Emir için sürpriz bir gelişmeyi beraberinde getirirken, Emir ve Feriha kendilerini kaçınılmaz bir dönüm noktasının eşiğinde bulurlar.