Vali Topaca'dan Dördüzlere Destek

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Gökhan Kaplan ve ev hanımı Özgül Kaplan’ın 4’üz çocukları olan Muhammet Ali, Hasan Ali, Hüseyin Ali ve Zehra Nur’u, Kocaeli Valisi Ercan Topaca sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Topaca'dan Dördüzlere Destek
Ziyarette Kocaeli Valisi Ercan Topaca 'ya Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu eşlik etti.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bugün çocuklarımızı görmeye geldik. 4 'üzlerimizin hepsi çok tatlı, çok sevimli ve mis gibi kokuyorlar. Zaman zaman kendilerini ziyaret ediyoruz. Bir ailenin bir anda 4 'üz çocuk sahibi olması zorlukları beraberinde getiriyor. Bakımı, ilginlenmesi, yetiştirilmesi anlamında ciddi sıkıntılar doğuruyor. Hem ailenin, hemde çocukların psikolojik desteğe ihtiyacı var. Zaman zaman ise maddi desteğe ihtiyaçları olabiliyor. Bu çok doğal. Baba polis memuru ve 4 'üz çocuk sahibi olunca çocukların bakımından tutun da, sağlık ihtiyacına kadar hepsi normal bir ailenin bütçesini zorlayabiliyor. Bu çerçevede ailenin sıkıntı çekmesini istemiyoruz. Bu yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede zaman zaman hayırsever işadamlarından destek almaya çalışıyoruz. Atalay Bey ziyaret etmek istediğinden bahsetmişti. Ben de memnuniyetle karşıladım ve çocukları görmeye geldik ' dedi.

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu, “Ne mutlu ki hem İzmit 'in, hem de ailenin böyle bir valiye sahip olması. Sağ olsunlar kendileri polis arkadaşımızın desteklenmesi gerektiği konusunu bizlere ilettiler. Valimizin bu heyecanına biz de katılmak istedik ve çok mutlu olduk. Sırtında bu kadar devlet yükü varken Vali Topaca'nın böyle ziyaretlerde bulunması çok güzel. Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Bu çocuklar inşallah vatana, millete hayırlı evlat olurlar. Biz 30 bin TL'lik bir katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Atalay Şahinoğlu, Gökhan Kaplan'a çocukların ihtiyacı için kullanılacak 30 bin TL'lik çeki verdi.
Kaynak: İHA