Etimesgut’ta Ahmet Özhan’lı Kutlu Doğum Etkinliği

Ankara'nın Etimesgut Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur'an dinletileri, ilahiler ve dini bilgilerin verildiği kapsamlı bir program düzenledi.

Etimesgut’ta Ahmet Özhan’lı Kutlu Doğum Etkinliği
Programda, ünlü sanatçı Ahmet Özhan da ilahi okudu. Grand Park Tesisleri’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, eşi İlknur Demirel ve vatandaşlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ‘Kardeşlik ahlakı ve hukukunun’ işlendiği etkinliklerde ‘İslam kardeşliğinin anlatıldığı belgesel sunuldu. 2010 Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Ali Tel, kıraatiyle gönüllere hitap etti. Etkinliğin finalinde tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan sahne aldı. Özhan okuduğu ilahi ve tasavvuf musikisi eserleriyle dinleyiciden tam not aldı. Birçok esere hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, ‘Hüzünlü Gurbet’ eserinde duygulu anlar yaşadı. Özhan, Hz. Muhammed(SAV)’in örnek hayatı ve kişiliğiyle ilgili yaptığı konuşmayla da izleyenleri bilgilendirdi. Başkan Demirel, Ahmet Özhan’a plaket, eşi İlknur Demirel de çiçek takdim etti .