Küçüklere Örnek Olmak İçin Kitap Okudular

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi İşbirliği’nce yürütülen “Annem Babam Okuyor” kampanyası kapsamında Akçakoca ilköğretim okulunun kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. Protokol üyeleri 5 dakika kitap okuyarak küçüklere örnek oldu.

Küçüklere Örnek Olmak İçin Kitap Okudular
İzmit Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi İşbirliği yürütülen “Annem Babam Okuyor” kampanyasında Akçakoca İlköğretim Okulu’nun kütüphanesi törenle hizmete girdi. Törene İzmit Milli Eğitim İlçe Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has, Kültür Müdürü Erhan Bağ, Okul Müdürü Faruk Çetinbaş, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Mehmet Gölükcü, Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin, Zafer İlköğretim Okul Müdürü Bahattin Gürsoy ve veliler katıldı.

Kütüphane açılışında kurdeleyi İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has öğrencilerle birlikte kesti. Daha sonra ise açılışa katılanlara kitap hediye edildi. Annem babam okuyor kampanyasında 8 bin kitap dağıtıldığını söyleyen Çuhadar, “Veliler 20 bin 112 kitap okudu. 8 bin 326 veli kampanya dahil olup 19 bin 128 kitap bu sene okudu. Eğitim ve öğretim yılı sonunda 12 bin veliyi kitapla buluşturacağız” dedi.

Açılış ve konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri 5 dakika kitap okudu ve öğrencilere örnek olmasını istedi. Kitap okuma programı ardından konuklara ikramda bulunuldu .
Kaynak: İHA