İzmitli Muhtarlardan Polis Merkezine Ziyaret

Saraybahçe Polis Merkezi kapsamında bulunan mahalle muhtarları Polis Haftası nedeniyle Saraybahçe Polis Merkezi’ni ziyaret ederek polis teşkilatını kutladı.

İzmitli Muhtarlardan Polis Merkezine Ziyaret
Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle Kocaeli Muhtarlar Derneği öncülüğünde Saraybahçe Polis Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Demir, Veli Ahmet Mahalle muhtarı Kadir Kızıl, Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ve Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş ziyarette hazır bulundu.

Mahalle muhtarları adına Başkan Şen, Saraybahçe Polis Merkezi Emniyet Amiri Mücahit Keskin’e çiçek takdim etti. Şen, “Tüm muhtarlar olarak polis teşkilatımızın ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personelinin bu güzel gününü kutluyoruz. Mahallelerimizde büyük bir oranda asayiş sorunumuz yok. Ancak tarihi ev sahiplerinin eski evlerine sahip çıkmalarını istiyoruz. Eski evlere tinerciler ve kimsesiz insanlar geliyor. Mahalle sakinlerinden şikayet alıyoruz. Emniyet personeline de bu anlamda yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Saraybahçe Polis Merkezi Emniyet Amiri Mücahit Keskin, bu konuda kendilerine düşüen görevi yaptıklarını hatırlattı .
Kaynak: İHA