Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Sivas Süper Amatör Ligi'nde Şampiyon Olan Demirçelik Divriğispor'u Tebrik Etti

Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Sivas Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Demirçelik Divriğispor'u tebrik etti.

Belediye Başkanı Hakan Gök, Sivas Demirspor'u hafta sonu oynanan maçta Engin ve Yasin'in golleriyle 2-0 mağlup ederek ligde şampiyon olan Demirçelik Divriğispor'u kutladı.

Demirçelik Divriğispor'un da kulüp başkanı olan Hakan Gök, aldıkları sonuçtan oldukça memnun olduklarını ifade ederek, ''Sezon boyunca özellikle maddi imkanların kısıtlı olmasına rağmen yüzümüzü kara çıkarmayan futbolcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle antrenörümüz Hakan Öz ve futbolcuların bir baba-oğul ilişkisini aratmayan diyalogları sayesinde, diğer yandan kulüp yöneticilerimiz ile tarafların daima futbolcularımızın yanında olması bu başarıyı sağlayan en büyük etken. Ben Divriğililere, yönetim kurulumuza ve taraftara tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreci ise ileri ki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Tekrar ilçemize bu şampiyonluk hayırlı olsun'' diye konuştu.

Demirçelik Divriğispor antrenörü Hakan Öz ise futbolcularının gösterdiği fedakarlık ve azim sayesinde bugüne geldiklerini belirterek, ''Süper Amatör Ligi'nde gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda bizden daha güçlü takımlar var. Ama elbette bazı zamanlar her şey para-pul olmuyor. Ben kulüp başkanımız sayın Hakan Gök, kulüp yöneticileri ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kulübümüze sezon özellikle sezon başında desteğini esirgemeyen, moral konusunda daima yanımızda olan eski Kaymakamımız, şimdiki İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz sayın Salih Ayhan'a ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaynak: AA