Ekrem Bora'nın Cenazesi Hastaneden Alındı

Kadıköy'deki Florance Nightingale Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ekrem Bora'nın cenazesi hastanaden alındı.

Yakınları ve arkadaşları, cenaze hastaneden ayrılırken gözyaşlarına boğuldu. Bora'nın ölümüyle ilgili açıklama yapan Ekrem Bora'nın kızı Yasemin Uygunmert, sanatçının Salı günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyledi.

Bu arada Ekrem Bora'nın ölüm haberini duyan Türkan Soray, Kerem Alışık, Seren Serengil, Tarık Akan ve Gül Sunal gibi isimler hastaneye koştu. Cenazenin hastaneden alınması sırasında Türkan Şoray ve Seren Serengil'in gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Türkan Şoray, Kerem Alışık, Seren Serengil ve Gül Sunal, Türkiye'nin önemli bir sanatçıyı kaybettiğini söyledi.

Ünlü sanatçı için ikinci babamdı diyen Seren Serengil, “Ben Ekrem amcanın elinde doğdum. İlk doğumhaneye o girdi, ilk o aldı beni kucağına. Hastalığını hiç kabul etmedim. Mekanı cennet olsun. İkinci babamı da kaybettim. İkisi beraberler artık, diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Cenaze aracı ile önce Karacaahmet Mezarlığ'na götürülen Bora'nın cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu Kuyu Mezarlığı'nın gasilhanesine kaldırıldı.