Öğrencilere Hafıza Teknikleri Öğretilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle ünlü eğitimcileri buluşturmayı sürdürüyor.

Öğrencilere Hafıza Teknikleri Öğretilecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2012 Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlanan öğrencileri, alanlarında uzman ünlü eğitimcilerle buluşturmaya devam ediyor. 'Sınava Giden Yol' adlı etkinlik kapsamında Haziran ayına kadar her ay uzmanların, öğrencilerin soru ve sorunlarını ele alarak onlara yardımcı olacağı bildirildi.

Etkinlik kapsamında bu ayın konuğun 1994 yılı Dünya Hafıza Şampiyonu olan Melik Duyar olacağı belirtildi. 148 ülkede tescilli olan Melik Duyar'ın 'Hafıza Teknikleri ve Öğrenme Yöntemleri' adlı seminerle, sınava hazırlanan öğrencilere yardımcı olacağı, çeşitli ipuçları vereceği kaydedildi. 'Hafıza Teknikleri ve Öğrenme Yöntemleri' semineri, 14 Mart tarihinde Yenimahalle Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Melik Duyar, aynı gün saat Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda öğrencilerle buluşarak hafıza tekniklerini anlatacak.
Kaynak: İHA