Polis ve Öğrencilerin Verdiği Konserin Geliri Depremzedelere Dağıtıldı

Batman'da "Sarsılan Yüreğim İçin Haydi Uzat Elini" projesi kapsamında düzenlenen müzik eğlence programlarından elde edilen gelir Vanlı depremzedelere dağıtılmaya başlandı.

Düzenlenen 6 etkinlikten elde edilen 6 bin lira ile alınan gıda maddeleri ilk etapta Van 'dan gelen 60 öğrenci ailesine verildi. İçerisinde 100 lira değerinde gıda maddesi bulunan yardım paketlerini çocuk şube müdürlüğünde polis araçlarına yükleyen öğrenci ve okul polisleri evleri tek tek ziyaret edip yardım paketlerini ailelere teslim etti.

Batman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Polisleri ile öğretmen ve öğrencilerin Van'dan gelen çocuklar için 'Sarsılan Yüreğim İçin Haydi Uzat Elini' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerden elde edilen gelirle alınan yardım paketleri ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtıldı.

Çocuk Şube Müdürü Bilal Yalçın, 'Okul polisleri öğretmenler ve öğrencilerin bir araya gelerek, müzik, tiyatro ve şiir dinletisinden oluşan bir program düzenlediler. Programdan elde edilen gelirle alına yardım paketlerini bu gün ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine teslim edeceğiz. Bu güne kadar 6 kes program sunduk. 15 kez programı sunmayı hedefliyoruz. ' dedi.

Vanlı öğrenciler için hayata geçirilen 'Sarsılan Yüreğim İçin Haydi Uzat Elini ' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 'in yanı sıra il protokolü ve birçok kurum müdürü de katılmış, Bedirhan Gökçe 'de şiir dinletisi sunarak katkı sunmuştu.