Güzel Model ve Oyuncu Sevil Uyar’dan Sökeli Hemşerilerine Selam

Son dönemde rol aldığı tiyatro oyunu ile başarısından söz ettiren Sökeli model ve oyuncu Sevil Uyar; Aydın’da tiyatro severlerle buluştu, annesi Fatma Uyar ile hasret giderdi.

Güzel Model ve Oyuncu Sevil Uyar’dan Sökeli Hemşerilerine Selam
Çılgın Dershane Kampta filmi, Geç Gelen Bahar, Yalan Dünya, İki Yabancı, Aşk Oyunu gibi televizyon dizilerinde rol alan Sevil Uyar; televizyonda sunuculuk da yaptı.

Mankenlik, fotomodellik, reklam filmleri, sinema ve dizi oyunculuğundaki başarısını tiyatro sahnelerine taşıyan Sökeli güzel Sevil Uyar; aynı sahneyi paylaştığı rol arkadaşı Barbaros Uzunöner 'in yazdığı 'Seninle Evlenir miyim? ' isimli tiyatro oyunu ile Aydın 'da sahneye çıktı.

Aydın Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu'nda sahnelenen oyunda Aydın ve Sökeli hemşerilerinin yanı sıra oyunu izleyenler arasında yer alan annesi Fatma Uyar ve yeğeni Oğulcan ile hasret giderdi.SÖKESPOR 'A BAŞARI DİLEDİMemleketi Söke 'nin futbol takımı Sökespor 'un kendisi için yarı bir anlam taşıdığını ifade eden ünlü model ve oyuncu Sevil Uyar, Sökespor 'a da başarılar diledi. Kendisine hediye edilen Sökespor flama ve atkısı ile objektiflere poz veren Sevil Uyar; Sökeli hemşerilerine selam yolladı.
Kaynak: İHA