Kıck Boksçudan Başkan Uzun'a Ziyaret

Beylikdüzü Kick Boks Kulübü sporcusu Bahadır Güneş, Kırşehir'de aldığı başarının ardından kendisine destek veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u ziyaret etti.

Kıck Boksçudan Başkan Uzun'a Ziyaret
Kırşehir'de yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Beylikdüzü'nü temsil eden Bahadır Güneş, Türkiye 3.'sü olarak büyük başarı elde etti. 5-10 Mart 2012 tarihleri arasında yapılan turnuvada elde ettiği başarının ardından Güneş, Kick Boks Kulübü antrenörleri ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u ziyaret etti. Şampiyon sporcu, elde ettiği başarının ardından ziyaret ettiği Beylikdüzü Kick Boks Kulübü adına Başkan Uzun'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. Başkan Uzun, üstünbaşarısından dolayı sporcuyu tebrik etti ve ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti

Türkiye 3'üncüsü Bahadır Güneş ve aynı şampiyonada 5'inci olan Mustafa Okuyucu, gelecek senenin hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını söyledi.

Haziran ayında yapılacak şampiyonada müsabakalara katılacaklarını dile getiren Beylikdüzü Kick Boks Kulübü, yeni başarılar elde ederek Beylikdüzü'nü her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.