Üniversiteli Gözde en basit soruda elendi, Alay Konusu Oldu

ATV ekranlarında yayınlanan ve başarılı sunucu Kenan Işık’ın sunduğu Kim milyoner olmak ister yarışmasına Gözde isimli üniversite öğrencisi damgasını vurdu.

Üniversiteli Gözde en basit soruda elendi, Alay Konusu Oldu
Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bölümü öğrencisi olan genç yarışmacı, bir ilke imza attı. Kendisine yöneltilen soruyla ilişkili bir bölümde okumasına rağmen, soruya yanlış cevap veren Üniversiteli Gözde sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gecenin alay konusu oldu.

5. soruya kadar yarışmada kendisine yöneltilen sorulara doğru cevap veren üniversiteli Gözde 'son kararım 'dedikten sonra nasıl bir hata yaptığının farkına varmıştı ama iş işten geçmişti. 'Türkiye Büyük Millet Meclisi başka hangi adla anılır? 'sorusuna 'Parlemento 'yerine 'Yüce Divan 'yanıtı verince yarışmadan elendi.

KENAN IŞIK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI
Gözde'nin siyaset bilimi okumasına rağmen bu soruyu doğru yanıtlayamaması ise yarışmanın sunucu Kenan Işık'ı hayal kırıklığına uğrattı. 'Artık 100 puanlık kağıtta yazsanız sınavda öğretmeniniz size bunu hatırlatacaktır. 'diyerek şaşkınlığını bildirdi.

Oldukça basit bir soruyu cevaplayamayan Üniversiteli Gözde sanal alemde alay ve hakaret konusu oldu.
İşte Üniversiteli Gözde'nin cevaplayamadığı soru:

'Türkiye Büyük Millet Meclisi başka hangi adla anılır?'

a.)Danıştay b.)Parlamento c.)Baro d.)Yüce Divan

BEYAZ GAZETE