Hayatını Kaybeden AK Parti Elazığ Eski Milletvekili Yanılmaz, Anıldı

Hayatını kaybeden AK Parti Elazığ eski milletvekili Hamza Yanılmaz için mevlit okutuldu.

Elazığ Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl 22 Martta hayatını kaybeden eski milletvekili ve iki dönem belediye başkanlığı görevinden bulunan Hamza Yanılmaz için İzzetpaşa Camisi'nde mevlit okutuldu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, merhum Yanılmaz'a bir kez daha yüce Allah'tan rahmet dileyerek, ''Bir yıl önce hakkın rahmetine kavuşan Hamza Yanılmaz geride bıraktığı mirasla yaşayacak ve yaşatılacaktır. Hayırla yad ettiğimiz eski milletvekilimiz ve belediye başkanımız Hamza Yanılmaz'ı şehrimiz insanı her zaman bağrına basmış ve onu eserleriyle anmaktadır'' ifadelerini kullandı.

Mevlite, Çevre ve Şehircilik Müdürü Abdülkadir Kandemir, İl Dernekler Müdürü İzzet Atam, AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Yazı İşleri Müdürü Galip Belhan, Yazıkonak Belediye Başkanı Fikret Sertkaya, Yanılmaz'ın ağabeyleri Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Diş Hastanesi Müdürü Muzaffer Yanılmaz, Mücahit Yanılmaz, oğlu Abdullah Revaha Yanılmaz ile vatandaşlar katıldı.