Tatvan Kaymakamlığından Sporculara Sinema Jesti

Tatvan Kaymakamlığı, 12 Dev Adam Spor Okulları Projesi kapsamında basketbol okuluna giden yaklaşık 150 öğrenciye, "Fetih 1453" filmini sinemada ücretsiz izleme fırsatı sundu.

Tatvan Kaymakamlığından Sporculara Sinema Jesti
Öğrencilerden birçoğu ilk defa sinemada film izleme fırsatı bulurken, ilk defa sinemayla tanışan öğrencilerin hayli heyecanlı oldukları gözlemlendi.Bitlis'in tek sineması olan Tatvan Cinemed Sinemalarında, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini konu alan filmi ücretsiz izleme fırsatı bulan öğrenciler filmi beğeni ile izlediler.

Tatvan 12 Dev Adam Spor Adamları Okulu Proje Koordinatörü ve basketbol antrenörü Mustafa Şentürk, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'ın proje kapsamında basketbol okulundaki öğrencilere sinemada ücretsiz olarak 'Fetih 1453 ' sinema filmini izleme fırsatı sunduğunu belirtti.

Projenin ana sponsorluğunu Tatvan Kaymakamlığının yaptığını hatırlatan Antrenör Şentürk, Tatvan Kaymakamlığı sayesinde yaklaşık 150 öğrencinin sinemada son günlerin en gözde filmi olan Fetih 1453'ü izleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Öğrencilerin bu tür aktivitelere ihtiyaç duyduğunu dile getiren Şentürk, kendilerine desteklerini esirgemeyen Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve Bitlis Gençlik Spor Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Filmi izleyen öğrencilere ayrıca mısır ikramında da bulunuldu.
Kaynak: İHA