Alemin Kıralı 27. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

ATV ekranlarının komedi dizisi Alemin Kralı 27. Bölümüyle 22 Mart Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Alemin Kralı 27. Bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 27. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Alemin Kralı dizisnin 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Evin seksi hizmetçisi ile eşini uygunsuz bir şekilde yakalayan kadının ihaneti affetmeyerek kocasını vurduğu bir tiyatro oyununu izleyen Asalet'in aklına Aslan'la Mehveş'i ayıracak yeni bir parlak fikir gelir.

Oyunda hizmetçiyi oynayan kadına cazip bir teklifte bulunan Asalet, Aslan'ı baştan çıkarması için onu hizmetçi olarak eve getirir. Asalet'in oyununu fark eden Aslan, başta hizmetçiyi görmezden gelse de olaylar onu hiç de ummadığı bir noktaya getirir.

Doktor Saydam adlı bir profesör yeni ilacı Salaks'ı denemek için kendine kobay aramaktadır. Dükkanın önünde sinirli bir şekilde etrafa bağıran Aslan'ı gözüne kestiren profesör, Aslan'a evine getirmesi için tavşan ve sülük siparişleri verir. Profesör, eve her gelişte Aslan'ın çayına dozunu artırarak ilaç verince Aslan bambaşka birisi olur.

Spotçular Birliği Başkanlığı'na aday olan Kubat'ın dükkânını denetlemeye Çin'den Dünya Spotçular Birliği Başkanı gelir. Başkanlığı kaçırmak istemeyen Kubat, Çinli başkanı eve yemeğe davet eder.

Mutlu bir aile tablosu çizmek isteyen Kubat, Oben'i de kız çocuklarıymış gibi davranması için ikna eder. Başkan olmak için her yolu deneyen Kubat iyi aile babasını oynayıp, Nihale'ye hiç davranmadığı kadar iyi davranır.

Jülide uçak yolculuğu sırasında ünlü sihirbaz Ohara'yla tanışır. Ohara, Jülide'ye gösterileri sırasında kendisine hosteslik yapması için teklifte bulunur.