Lale Devri 60. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Fox ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Lale Devri 60. bölümüyle Fox ekranlarında yayınlandı . İşte Lale Devri 60. bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 60. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Lale Devri dizisinin 60. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak, Yeşim ve Sıtkı 'nın işbirliğini öğrenir. Öfkeden deliye dönen Toprak, Yeşim 'in karşısına çıkar! Ancak Yeşim 'in savaşı bırakmaya hiç niyeti yoktur. Necip, Zümrüt 'ün kendine sunduğu son şansı da reddeder!

Zümrüt, çocuklarını geri kazanmaya karar verir. Zümrüt aşkını kalbine gömüp yoluna devam edebilecek midir? Mehmet 'in boşanmayı kabul etmesiyle, Reyhan ve Okan 'ın önünde engel kalmamıştır.

Ancak boşanma işlemleri esnasında, Okan Reyhan 'la ilgili can sıkıcı bir gerçeği öğrenecektir! İkbal, Ilgaz yalısını almak için her yola başvurur. Ancak ev sahibi İkbal 'in umutlarını kıracaktır.

Bu sırada hala Zümrüt 'ü seven Necip, İkbal 'le yalıdaki eski günlerine dönmeyi hiç istemez. Kime inanacağını şaşıran Çınar, Toprak ve Yeşim 'in arasında kalmıştır! Sıtkı, Yeşim, Toprak ve Çınar bir araya gelirler. Çember daralmaktadır. Gerçek ortaya çıkacak mıdır?