Yalan Dünya 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların komedi dizilerinden olan Yalan Dünya 8. Bölümüyle 2 Mart Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Yalan Dünya 8. Bölüm özeti ve fragmanı...

Yalan Dünya 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Yalan Dünya dizisinin 8. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı.

Rıza, Nurhayat ile nişanlanmayı kabul ediyor
Deniz 'in İzmir 'e döneceğini zanneden Rıza, sonunda Nurhayat ile nişanlanmaya razı gelir. Ancak Nurhayat 'ın ailesi, kız isteme meselesini yılan hikayesine döndüren Rıza 'ya kızgındır. Bu nedenle de nişan organizasyonunu ve masraflarını tamamen Kocabaş Ailesi 'ne yıkarlar.

Şehmuz Bey, nişanı ekonomik bir şekilde evde halletmeye çalışsa da, kadınlar üstün gelir ve daveti Yalan Kahvesi 'nde yapmaya karar verirler. Fırat 'ın Yazgısı dizisinin beklenmedik başarısı Deniz 'i bir anda paparazilerin ilgi odağı haline getirir.

Deniz, ünlü olmanın zorluklarını yaşarken, para sıkıntısı çeken Bora da iş bulmak üzere tekrar harekete geçer. Emir 'e bir reklam teklifi gelir. Reklam filminin yönetmeni de Tufan 'dır. Çekim mekanını ucuza kapatmaya çalışan Tufan 'a, Bora 'dan dahiyane bir teklif gelir. Reklam filminde Emir 'in yanındaki seksi kadın rolünü oynamak isteyen Açılay, role kendisini iyice kaptırır ve rolden bir türlü çıkamaz.