Yer Gök Aşk 70. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Çekimleri Kapadokya'da devam eden dizi Yer Gök Aşk 70. Bölümüyle 5 Mart Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Yer Gök Aşk 70. Bölüm özeti ve fragmanı...

Yer Gök Aşk 70. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Yer Gök Aşk dizisinin 70. Bölüm Özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Havva ve Yusuf 'un aşkı dönen oyunlara yenik düşer. Yusuf, Havva 'yı terk eder. Aşkını kaybeden Havva, ölmek isteyecek kadar ümitsizdir artık. Mehmet, Bade 'nin son ümididir. Bade, Yusuf 'u kaybetmemek için Mehmet 'ten öyle bir şey ister ki, genç adam aşkı ve gururu arasında ciddi bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Cüneyt, Havva 'nın şikâyeti üzerine tutuklanır. Tek umudu adalettir, ancak güvendiği dağlara kar yağacaktır. Ne yazık ki Yılmaz, Yusuf 'a Havva 'nın yalan söylediğini söyler. Yusuf 'un artık şüphesi kalmamıştır.

Yılmaz'sa vicdan azabıyla yaşamaya mahkûmdur. Hamiyet, Havva 'nın şikâyeti imzalamasıyla yetinmez. Kendini sağlama almak için Cüneyt 'in avukatıyla iş birliği yapacak kadar ileri gitmiştir.

Celal ve Münevver aşk sarhoşluğu yaşarken, Celal 'in beklemediği bir sürpriz ona bu aşkı sorgulatacaktır. Havva, aşk acısıyla sürünürken onu yerden kaldıran yine Sultan olur. Havva, Küçük Yılmaz 'la ilgili gerçeği öğrenir. Sultan 'ın planlarına artık Küçük Yılmaz da dâhil olacaktır.