Dayak yiyen CHP'li kadın: Parmaklarımız kırıldı, sopalarla dövüldük

CHP Ankara Yenimahalle İlçe Örgütü'nde 'mahalle delegeliği' yüzünden çıkan tartışma sonucu dayak yiyen CHP Yenimahalle üyesi Hikmet Eray canlı yayında şok iddialarda bulundu.

Dayak yiyen CHP'li kadın:  Parmaklarımız kırıldı, sopalarla dövüldük
Canlı yayına bağlanan Hikmet Eray 'Sopalarla dayak yedik. 'dedi.

CHP Yenimahalle İlçe Örgütü'nde yaşanan 'Kadına şiddet 'olayı gündemi derinden sarstı. Kadına şiddet kampanyasına sonsuz destek verdiğini söyleyen CHP'de kadına şiddetin alası yapıldı.

CHP Yenimahalle örgütünde parti içi hakkını savunmak isteyen kadınlar bir araba dolusu sopa yedi. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programına bağlanan Hikmet Eray isimli CHP üyesi bayan yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı:

SOPALARLA DÖVÜLDÜK, PARMAKLARIMIZI KIRILDI

'Yenimahalle ilçe başkanlığı binasında, İlçe Başkanı ile konuşurken 15 kadın gençlik odasına tekme tokat atıldık bir arkadaşımızın eli çatlak, eşi de çok kötü bir şekilde dayak yedi. Biz polise gitmeyelim parti içinde bu olayı çözelim dedik ve merkeze gittik. Silahlı bir kişi tarafından silah çekildi ve o kişiyi hemen kaçırdılar. Yarın doktor rapou alıp suç duyurusunda bulunacağız. CHP ilçe binasında sopalarla dövüldük, parmaklarımız kırıldı.'

CHP'LİLER SOPALARLA DÖVÜLDÜ

CHP'de yaşanan 'Kadına dayak 'olayını kamuoyuna iddiaların sahibi gazeteci Barış Yarkadaş'ta canlı yayına bağlanarak 'kadına dayak 'olayının perde arkasını anlattı.
Canlı yayına bağlanan Barış Yarkadaş, CHP'nin Yenimahalle ilçe toplantısında kadınlara şiddet uygulandığını ve hatta bazı kadınların sopalarla dövülüp parmaklarının kırıldığını iddia etti.

BEYAZ GAZETE