Podyumların meleği Beyaz Show'da...Beyaz öpmeye doyamadı

Victoria Scret'in dünyacan ünlü fotomodeli Anna Beatriz Barros Beyaz Show'un konuğu oldu. Beyaz dünyaca ünlü fotomodele program boyunca iltifatlar yağdırmayı yine ihmal etmedi.

Podyumların meleği Beyaz Show'da...Beyaz öpmeye doyamadı
Kanal D ' nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ' ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; mesleklerinde başarılı, evlilklerinde örnek çift; Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, dünya podyumlarının meleği, muhteşem güzellik; Ana Beatriz Barros, Azerbaycan ' da gerçekleştirilecek Eurovision Şarkı Yarışması ' nda Türkiye ' yi temsil edecek olan Can Bonomo ve müzik dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Aynur Aydın konuk oldu.

BEYAZ SHOW'DA ANNA BEATRİZ RÜZGARI
Beyaz Show'a, İstanbul Fashion Week kapsamında Cengiz Abazoğlu'nun '1950' adlı defilesinde podyuma çıkan Victoria's Secret meleklerinden Ana Beatriz Barros damgasını vurdu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Barros, Beyazıt Öztürk'le Brezilya'nın ünlü samba dansını yapmayı da ihmal etmedi.

YİNE İLTİFATLAR YAĞDIRDI
Program Beyazıt Öztürk dünyaca ünlü güzel modele iltifatlar yağdırmayı ihmal etmezken, Anna Beatriz Barros'in erkek arkadaşının olması Beyaz'ı kahretti.

ÖPÜCÜĞÜ KONDURDU
Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Barros, Beyaz Show'da olmaktan gurur duyduğunu söyleyince Çapkın şovmen Beyazıt Öztürk, dünyaca ünlü modele öpücüğü kondurdu.

BEATRİS RESİMLİ DÖVME YAPTIRDI
Ünlü manken Beyaz'a program başında ' Çok yakışıklısınız ' deyince umutlanan Beyazıt Öztürk programın sonunda Beatriz'in erkek olduğunu öğrenince çaresizce Aynur'a asılmakta buldu. Program boyunca Anna Beatriz Barros'la neşeli ve güzel bir sohbete imza atan Beyaz, Beatriz'in ayak bileğindeki ay-yıldızlı dövmeye karşılık koluna yaptırdığı ünlü modelin resminin bulunduğu sahte dövmeyi gösterince Beatriz kahkahalara boğuldu.

KAHVE FİNCANI HEDİYE ETTİ
Ünlü modele programa katıldığı için teşekkür eden Beyaz, Beatris'in Türk kahvesinden çok hoşlandığını öğrenince Anna Beatriz Barros'a kahve fincanı hediye etti.

CAN BONOMOMO ŞARKISI GÜLDÜRDÜ
Beyaz Show ' un bu haftaki diğer konuklarından biride Eurovision yarışmasındaki temsilcimiz Can Bonomo'ydu.Can Bonomo için yapılan ' Bonomomo ' şarkısı seyircileri gülme krizine soktu.
Muppet Show'dan uyarlanan şarkı sokaktaki halka dinletildi. Eurovision şarkımızı nasıl buldunuz? diye soru soruldu.Gelen cevaplar gayet ilginçti. Vatandaşların ilginç halleri ve yorumları seyircileri ve Can Bonomo'yu güldürdü.

BONOMO'NUN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİREN ŞAKA
Şovmen Beyazıt Öztürk programına konuk aldığı Eurovision temsilcimi Can Bonomo'ya öyle bir şaka yaptı ki Can Bonomo şaşırdı kaldı. Bülent Ersoy'un daha önceki bir programından alınmış telefon bağlantısıyla Bonomo'yu şakalayınca, Can Bonomo canlı yayında zor anlar yaşadı.

BEYAZ GAZETE