Arka Sokaklar 233. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Kanal D ekranlarının polisiye dizisi Arka Sokaklar 233. Bölümüyle 13 Şubat Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Arka Sokaklar 233. Bölüm özeti ve fragmanı

Arka Sokaklar 233. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Arka Sokaklar dizisinin 233. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Arka Sokaklar 233. Bölüm fragmanı ve 232. bölümde yaşananlar.

Ekip, tecavüzcü sapığın peşine düşüyor
Beyza amâdır. Akşam iş çıkışı tanımadığı biri tarafından yolu kesilir ve tecavüze uğrar. Tinerciler tarafından yerde yatarken bulunur ve Ekip olay yerine gelir. Beyza ifadesi
alınması için emniyete götürülür.

Olanları anlatır. Kendisine tecavüz edenle ilgili tek bildiği şey, adamın ses tonudur. Tüm ekibi, özellikle de Ali ' yi bu olay çok etkiler. Ali başta olmak üzere tüm ekip, Beyza ' ya bunu yapanın peşine düşer.

Rıza ve Ayla, başbaşa dışarı çıkarlar. Arabayla seyir halindedirler. Ali, Mesut, Melek ve Hüsnü de devriyededir. Ali minibüsü kullanırken Rıza ile yaşadıklarını anlatır, anlatırken de kendinden geçer.

Önünde seyir halinde giden aracın Rıza ' nın olduğunu fark etmez ve “yolu aç” diye anons etmeye devam eder. Anons ettiği aracın Rıza ' nın olduğunu anladığında ise iş işten geçmiştir.