İntikam 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İntikam 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte İntikam 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

İntikam 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
İntikam dizisinin konusu:

Dısney Media Distribution, Amerika 'nın ABC kanalında yayınlanan “Revenge” dizisinin “İntikam” adıyla Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Dünya genelinde geniş bir seyirci kitlesine sahip olan dizi, Kanal D ile Disney 'in ortak yapımı olarak 2013 'ün ocak ayında ekrana gelmeye başlayacak.

“İntikam”da başrolleri Beren Saat ve Mert Fırat paylaşacak

Saat, orijinalinde Emily Van Camp 'in oynadığı 'Emily Thorne ', Fırat da Joshua Bowman 'in canlandırdığı 'Daniel Grayson ' rollerini üstlenecek. Diğer karakterlerinin seçim süreci halen devam eden dizi, İstanbul 'da çekilecek. Amerikan versiyonundaki Hamptons 'ın yerini Boğaziçi yalıları alacak. Dizinin ilk sezonu için 22 bölüm çekilecek.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, “Popüler ABC dizisi 'Revenge 'in yerli yapımını Kanal D ile beraber Türkiye 'de ekranlara getirmek çok heyecan verici” dedi.

Ceylan, dizideki gerilim ve ihtişamın Türk izleyiciler tarafından da çok beğenileceğinden emin olduğunu belirtti. Disney 'den yapılan açıklamada da yapılan bu işbirliğinden mutluluk duyulduğu ve dizinin İstanbul Boğazı kıyısında çekilecek olmasının heyecan verici olduğu dile getirildi.

Kanal D CEO 'su İrfan Şahin ise dizi hakkında şunları söyledi: “Desperate Housewives 'ın yerli yapımının başarısının ardından Kanal D 'nin yaratıcı ve yenilikçi yapımcılık yaklaşımıyla beraber, sevilen Amerikan dizisi 'Revenge 'i yerel pazarımıza uyarlamaktan memnunuz.

'Revenge 'in birbirlerine karşı entrikalar çeviren ve beklenmedik olaylarla dolu bir kurgu oluşturan zengin ve göz kamaştırıcı karakterlerini Türk izleyicilere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu dizi hepimize, bazıları için intikam alana dek unutmanın mümkün olmadığını anımsatacak.”

Emily 'nin intikamı

“Revenge”, babasına intikam almaya ant içen Emily isimli genç kızın öyküsünü anlatıyor. Emily 9 yaşındayken, babası güvendiği komşuları tarafından korkunç bir tuzağa düşürülüyor ve işlemediği bir suçtan ötürü müebbet hapse mahkûm oluyor. Emily babasını bir daha hiç göremiyor ve tüm çocukluğu öfke, özlem ve ihanet içinde kaybolup gidiyor.

17 yıl sonra, sahte bir isimle ve tek bir amaçla geri dönüyor:İntikam...

Lost 'u geçti
Amerika 'da halen yayınlanan “Revenge”, ABC televizyonunda 2006-2007 yıllarında “Lost”a ait olan izlenme rekorlarını geçerek ülkenin en çok izlenen programlarından biri oldu.