Ak Parti Ordu Milletvekili Hamarat Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ''AK Parti iktidarı 2012 yılında ülkemizi her alanda başarıyla yönetmiş, geleceğe emin adımlarla yürüyen bir yapı sergilemiştir'' dedi.

Hamarat, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

''Ak Parti İktidarı 2012 yılında ülkemizi her alanda başarıyla yönetmiş geleceğe emin adımlarla yürüyen bir profil çizen bir yapı sergilemiştir'' ifadelerini kullanan Hamarat, ''Ülke bağlamında ekonomik göstergelerde iç ve dış borçları her geçen gün eriyen artık dış ülkelere borç veren bir devlet haline geldik. 2013 yılında da büyüme potansiyelini güçlendirecek makro ekonomik politikalar yürütülecektir'' dedi.

-Ordu'daki çalışmalar-

Yurt çapında olduğu gibi Ordu'da da yatırımların devam ettiğini belirten Hamarat, şöyle devam etti:

''Gülyalı'dan Perşembe'ye, Ulubey'den Gölköy'e, Kabadüz'den Mesudiye'ye, Gürgentepe'den Çamaş'a bütün ilçelerimizde gerek yerel yönetimler eliyle, gerekse de özel idare kaynaklarımızla ve büyük ölçekli hizmetlerde ise genel bütçeden takip ettiğimiz yatırımlarımızla ilimizin Altınordu olması için 2012 yılında elimizden gelen gayreti Sayın Bakanımızın öncülüğünde gösterdik. Çıktığımız bu kutlu yolda Sayın Bakanımızın öncülüğünde bir ekip olarak siz çok değerli hemşehrilerimizin duaları ve desteği ile hizmetlerimizin artarak devam ettiği en çok ihtiyacımız olan sevgi, saygı, birlik ve beraberlik duygularımızın doruğa ulaştığı nice yıllara ulaşmamız dileğiyle bütün hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum.''

Muhabir: Eyüp Elevülü

Yayıncı: İsmail Çimen
Kaynak: AA