Oğlunun Okuldan Çıkmasını Bekleyen Genç Kadın Öldürüldü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.

Oğlunun Okuldan Çıkmasını Bekleyen Genç Kadın Öldürüldü
İzmir'in Konak ilçesinde 24 yaşındaki O.Ö.'nün, evlenme teklifini kabul etmeyen ve 2,5 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i, okulda bulunan oğluna büfede tost yaptırırken öldürdüğü iddia edildi. Olay sırasında büfede bulunan Ezgi Balcı isimli bir kadını da yaralayan zanlı O.Ö., kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.Olay, saat 13.00 sıralarında Gültepe semti Turgut Reis Caddesi 24 numarada meydana geldi. İddiaya göre eşinden 2,5 yıl önce boşanan Ünlüer, 7 yaşındaki oğlu A.E.K.'yi Turgut Reis İlköğretim Okulu'ndan almaya gitti. Okul çıkışını bekleyen Ünlüer, oğluna tost yaptırmak için karşıdaki bir büfeye girdi. Ünlüer'in büfede olduğunu öğrenen O.Ö., arkasından gitti. Evlenmek istediğini söyledi, olumsuz cevap alınca yanında bulunan pompalı tüfekle genç kadını başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Ünlüer hayatını kaybetti. Büfenin önünde bulunan Balcı ise seken bir kurşunun şakağına isabet etmesiyle yaralanarak, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Balcı'nın Sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

Zanlı O.Ö., olayda kullandığı pompalı tüfeği sokak ortasına atarak kaçtı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, plakası belirlenen bir otomobille kaçmak isteyen O.Ö.'yü yakaladı. Zanlı, gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.Yakınları, Pınar Ünlüer'in eşinden boşandıktan Sonra O.Ö. tarafından sürekli taciz edildiğini belirtti.

Genç kadının, evlenme teklifini kabul etmediği için O.Ö. tarafından Son zamanlarda tehdit edildiği de öne sürüldü. Boşandığı eşi Polat Karga da Ünlüer'in öldürüldüğünü duyarak olay yerine geldi. Karga, "Ben buraya oğlumu almaya geldim. 2,5 senedir kendisiyle ne yüz yüze ne telefonla görüştüm. Benim tek derdim oğlum. O.Ö.'nün zaman zaman önüne çıktığını ve bu kişiden kurtulmak istediğini söyleyerek bana haber göndermişti." dedi.

Okul çıkışında annesini bekleyen A.E.K. ise yakınları tarafından evine götürüldü. Çocuğa, annesinin öldürüldüğünün söylenmediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

VELİLER, OLAYI ÇOCUKLARIYLA BERABER FİLM GİBİ SEYRETTİ

Cinayetin Turgut Reis İlköğretim Okulu önünde işlenmesi sebebiyle istenmeyen görüntüler oluştu. Bazı veliler, çocuklarını alıp götürmek yerine uzun süre film seyretti. Polisin uyarılarına rağmen olay yerinden uzun süre ayrılmadılar .