Ressam Şükran Pekmezci'nin Nilüferler Yetişiyor Projesi'ne Destek Olmak İçin Ggyd'ye Bağışladığı Tablo 10 Bin Liraya Satıldı

Ressam Şükran Pekmezci'nin Nilüferler Yetişiyor Projesi'ne katkı amacıyla Genç Girişim ve Yönetişim Derneği'ne bağışladığı tablo 10 bin liraya satıldı.

GGYD tarafından yapılan yazılı açıklamada, Nilüferler Yetişiyor Projesi'nin, ailesinin maddi durumu iyi olmayan kız çocuklarının eğitimine katkı amacıyla başlatıldığı ve kampanyaya bağışların devam ettiği belirtilerek ressam Şükran Pekmezci'nin derneğe bağışladığı tablonun 10 bin liraya alıcı bulduğu kaydedildi.

Ressam Pekmezci, projeye destek sağlamak amacıyla bir tablosunu GGYD'ye bağışladı. Söz konusu tablo, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen geleneksel yeni yıl balosunda yapılan çekilişle bir talihliye verildi.

-Talihli de bağışladı-

Satın aldığı biletin numarasına Şükran Pekmezci'nin tablosu isabet eden talihli, tabloyu yeniden derneğe bağışladı. Ardından söz konusu tablo açık arttırmaya çıkarıldı. Açık arttırma sonucu tablonun sahibi 10 bin lira teklif eden dernek üyesi ve TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın oldu. Aydın'ın ödeyeceği 10 bin liranın Nilüferler Yetişiyor Kampanyası'na aktarılacağı belirtilerek bu rakamın şimdiye kadar bu projeye yapılan en büyük bağış olduğu ifade edildi.

GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, eğitime katkısı nedeniyle Ressam Şükran Pekmezci'ye teşekkür ederek, ''Sayın Pekmezci'nin duyarlılığının herkese, her kuruma örnek olmasını diliyoruz'' dedi.

Muhabir: Hüseyin Demir

Yayıncı: Hamdi Ateş
Kaynak: AA