Muhteşem Yüzyıl 79. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl 79. Bölümüyle 26 Aralık Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Muhteşem Yüzyıl 79. Bölüm fragmanı ve özeti...

Muhteşem Yüzyıl 79. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Muhteşem Yüzyıl 79. Bölüm özeti:

Muhteşem Yüzyıl'da İbrahim Paşa ile Hürrem Sultan arasındaki savaş giderek büyüyor!

İbrahim, Hürrem'in kendisine kurduğu tuzaktan kurtuluyor. Ölümden dönen İbrahim, Hürrem'den intikam alıyor. Şehzade Mustafa ve Mahidevran Sultan'ın uykularını kaçıran casusun kim olduğu ortaya çıkıyor. Payitahta gönderilen bu casus, Hürrem'in kabusu oluyor...

İbrahim kendisine kurulan tuzakta kurtulmayı başarır ve vakit kaybetmeden saraya döner. Onu karşısında gören Hürrem, bozguna uğrar. İbrahim, olan biteni Süleyman'a anlatırken, Hürrem de yanındadır. Bu hadise ikili arasındaki uçurumu daha da derinleştirir.

İbrahim'in başına gelenleri öğrenen Hatice ise öfke içindedir. İbrahim'in hayatından endişe duyarak, Hürrem'e karşı yeni bir ittifak arayışına girer. İbrahim ise intikam peşindedir. Hürrem'e en zayıf olduğu yerden saldırır.

İbrahim, Şehzade Mehmet'i saraydan uzaklaştırır. Oğlunun, baş düşmanıyla çıktığını öğrenen Hürrem, korku içindedir. Her yerde şehzadesini aramaya başlar. Fakat Hürrem'in ulaşabildiği tek şey, Şehzade Mehmet'in kanlı kaftanıdır. 


Manisa'da ise casus avı devam etmektedir. Taşlıcalı Yahya'dan şüphelenen Mahidevran, onun üzerine gider. İhanetle suçlanan Taşlıcalı, Mihrimah'la yaşadığı aşkı itiraf etmeye mecbur kalır. Öte yanda Mustafa, kendisini öldürmeye çalışan casusla burun buruna gelir.

İbrahim, tuzaktan nasıl kurtulacak? Başına gelenleri Süleyman'a anlatacak mı? Kanlı kaftanı bulunan Şehzade Mehmet'e ne oldu? Manisa sarayındaki casus kim? Mustafa'ya ne yapacak?