Kaymakam ve Belediye Başkanı Bir Saat Arayla Kaza Yaptı

Sinop'un Türkeli İlçe Kaymakamı aracıyla şarampole yuvarlandı, bir saat sonra da belde belediye başkanının aracı hareket halindeyken yandı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Bir Saat Arayla Kaza Yaptı
Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı her iki kazada iki araç da hurdaya döndü. İlk kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Çatalzeytin-Kastamonu yolu Karaman mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güzelkent Belediye Başkanı Bekir Erünsal makam aracı ile seyir halindeyken otomobil bir anda alev aldı. Başkan ve yanında bulunan belediye perSoneli Selahattin Gürleyen ve makam şoförü yanan araçtan çıkmayı başararak Son anda kurtuldu. Makam aracı tamamen yanarak kül oldu.

İkinci kaza ise sabah saat 07.30 sıralarında, Çatalzeytin - Kastamonu yolu Yaralıgöz mevkisinde meydana geldi. Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, özel aracı ile Kastamonu istikametine seyir halindeyken, yolda gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada araç içerisinde bulunan Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, eşi ve çocukları şans eseri yara almadan kurtuldu .
Kaynak: İHA