Başkentli Çocuklar Mıckey İle Tanıştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yine bir ilke imza atarak, 3 bin çocuğu dünyada izlenme rekorları kıran Mickey’nin Müzik Festivali ile buluşturdu.

Başkentli Çocuklar Mıckey İle Tanıştı
Çocuklara bu mutlu gününde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek, oğlu, gelini ve torunları da eşlik etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kültürel projeleri, ortak sosyal sorumluluk projeleri ve pek çok sanatsal etkinliği ücretsiz olarak Başkentliler ile buluşturmasıyla Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Özellikle Başkentli çocukların hiçbir yönden eksik kalmaması için çaba gösteren Büyükşehir Belediyesi, ortak sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 bin çocuğu tüm dünyada izlenme rekorları kıran “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” ile buluşturdu.

Ankara’ya 5 günlüğüne konuk olan, Turkcell’in iletişim ve teknoloji sponsoru olduğu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” ATO Congresium’daki gösterilerinin birini de Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kulüpleri, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyeleri ile Çocuk Esirgeme yuvaları ve engelli çocuklar için ücretsiz gerçekleştirdi.

Müzik festivalinde Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy ile Küçük Deniz Kızı, Aladddin ve Oyuncak Hikayesi’nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25’ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünyanın kapılarını ağırladı. İnteraktif bir şekilde Mickey’nin yönettiği gösteride, çocuklar dans etti, şarkı söyledi, alkışlarla muhteşem şovlara eşlik etti. “SİZ EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ” Salonu dolduran çocuklar, “Melih Amca Seni Çok Seviyoruz”, “Melih Amca Biz Çocukları Unutmadığın İçin Teşekkürler”, “Melih Amca Ankara Seninle Güzel” pankartları ile sevgilerini ve teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Gökçek gösteri sonunda salona seslenerek “Gösteriyi beğendiniz mi?” diye sordu. Yüksek sesle “Evet” cevabını alan Gökçek, “Sizler için hep en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Daha sonra ailesiyle sahne arkasını ziyaret ederek, Mickey ve Minnie ile buluşan Başkan Gökçek, hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA